The Pizza Bible - Tony Gemignani
Ak by sme si mohli kúpiť len jednu knihu o pečení pizze, určite by sme si vybrali The Pizza Bible od Tonyho Gemignianiho, 13 násobného majstra sveta.
Kategória: | Knihy o pečení |
---|---|
Hmotnosť: | 1.4 kg |
Komplexný sprievodca výrobou pizze, pokrývajúci deväť rôznych regionálnych štýlov – vrátane štandardov ako neapolský, rímsky, sicílsky a chicagský štýl, ako aj renomovaných podkategórií, ako sú sardínska alebo detroitská pizza. The Pizza Bible je perfektná príručka prípravy pizze použiteľná aj v domácich podmienkach, s 90 receptami pokrývajúcimi každý štýl, ktorý poznáte a milujete, ako aj tie štýly, ktoré ste ešte neobjavili.
Autorom knihy je šéfkuchár a majiteľ reštaurácií Tony Gemigniani, ktorý má okrem iného titul 13-násobný majster sveta v súťaži World Pizza Championships, dosiahol štyri Guinessove svetové rekordy ohľadom pizze, je hlavným inštruktorom v medzinárodnej pizza škole, vo voľnom čase vystupuje v americkej televízii a píše knihy. Jednoducho, je dostatočne skúsený nato, aby nám mohol poradiť ohľadom pizze:-)
Pizzaiolo Tony Gemignani zdieľa svoje tajomstvá pečenia úžasnej pizze v domácich kuchyniach. V tejto knihe sa naučíte o teórii a technike prípravy cesta, nájdete kapitolu o potrebných pomôckach (áno, na strane 5 odporúča aj oceľovú platňu na pečenie pizze:-), o štýloch pečenia, návod ako pripraviť domácu rúru na prípravu pizze ako od profesionálov a všetky tipy a triky, ktoré pozdvihnú domácu výrobu pizze na majstrovskú úroveň. Zdieľa napríklad svoj recept na newyorskú pizzu, ktorou vyhral na súťaži v Las Vegas. Nechajte sa knihou The Pizza Bible inšpirovať.
Jazyk: anglický
Počet strán: 310 strán
Vydavateľstvo: Ten Speed Press
Vydanie: 2014
Rozmery: 21.6 x 25.4 x 2.6 cm
Váha: 1375 gramov.