Tartine Bread - Chad Robertson

„Najkrajšia kniha o chlebe, ktorá bola doteraz vydaná...“ – The New York Times

Môžeme doručiť do:
30.5.2022
Skladom
Kód: 978-0-8118-7041-2
€37,50 –23 % €28,90
Kategória: Knihy o pečení
Hmotnosť: 1.3 kg
tartine bread1
Novinka
€37,50 –23 %

Tartine Bread je úžasná kniha pre domáceho aj profesionálneho pekára. Pochádza od Chada Robertsona, muža, ktorého mnohí považujú za najlepšieho pekára chleba v Spojených štátoch, spolumajiteľa legendárnej sanfranciskej pekárne Tartine Bakery. 

Chad vyvinul svoj jedinečný chlieb počas dvoch desaťročí prípravy u najlepších remeselných pekárov vo Francúzsku a Spojených štátoch, ako aj experimentovaním vo vlastných zariadeniach. Čitatelia knihy budú prekvapení, aké je to celé jednoduché.

Z knihy sa dozviete, čo znamená pre Chada cesto, pečenie a chlieb. Vysvetlí presný postup, ako pripraviť a upiecť základný vidiecky, dlho fermentovaný chlieb, ako upiecť rustikálnu pizzu alebo focacciu. Nájdete v nej aj recepty na rôzne druhy celozrnných a ražných chlebov, jeho legendárnych bagiet a fougasse. Dozviete sa o postupe pri príprave pekárskych sladkostí ako napríklad maslový croissant, anglické muffiny, brioška, wafle alebo bábovka.

Zaujímavá je kapitola o využití staršieho chleba. Inšpirujte sa, ako pripraviť rôzne fantastické šaláty, do ktorých pridáva domáce chlebové omrvinky alebo krutóny. Samostatná časť je o bruschettách, sendvičoch a toastoch. Samozrejme nemôže vynechať také recepty, ako je raclette, ukladané sardinky s chlebom, hummus, paštéta, chladené consommé s chlebovými vojačikmi, gazpacho, kastílska cesnaková polievka, francúzska cibuľačka, vietnamské bánh-mi, tuniská raňajková polievka, savory bread pudding alebo káva affogato s karamelizovanými krutónmi.

 

Jazyk: anglický

Počet strán: 304 strán

Vydavateľstvo: Chronicle Books

ISBN: 978-0-8118-7041-2

Vydanie: 2010

Rozmery: 22 x 26 x 3,3 cm

Váha: 1300 gramov.

 

 

 

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie