Každý má v živote pevné body, ktoré sa nemenia. U mňa je jeden z takýchto pevných bodov maximálny pôžitok z dobre ugrilovaného a perfektne zloženého hamburgeru :-)
Najskôr si pripravte PizzaOceľ Premium a predhrejte ju na plynovom grile so zavretým poklopom aspoň 30 minút.
Kým sa PizzaOceľ Premium zohreje, nezabudnite vybrať pripravené mleté mäso z chladničky, aby pri grilovaní malo izbovú teplotu.
Prineste si ku grilu všetko čo budete potrebovať:
obracačku (špachtlu), taniere, žemle, rôzne omáčky (napríklad hamburgerovú, BBQ, chili, majonézu, kečup, horčicu - podľa chuti), šalát, kyslú uhorku, paradajku, cibuľu, syr, bacon slaninu (tenké plátky) a všetko ostatné podľa vlastnej fantázie a kreativity.
Ak máte všetko pripravené, môžete začať. Poukladajte na horúcu Pizzaoceľ Premium vyformované mäso, rozkrojenú žemľu ktorú ste z vnútornej strany jemne natreli maslom aby bola ešte chrumkavejšia, bacon slaninu, cibuľu. Žemľu a cibuľu je dobré grilovať na výpeku zo slaniny, dostanete chutnejší výsledok, preto tieto ingrediencie občas popresúvajte.
Keď je všetko hotové, už len stačí zložiť váš megaburger. Ten náš na obrázku sa skladal z hamburgerovej žemle z pekárne, majonézy, ľadového šalátu, mletého mäsa z Južnej Ameriky s 20% podielom tuku, na ktorom sa zohrial plátok cheddar syru, paradajky, cibuľe, kyslej uhorky, bacon slaniny, hamburgerovej omáčky a kečupu.
Prajem dobrú chuť.